Hlavní strana » Nabídka » Potraviny » Ochucovadla » pasta miso sója Hatcho 400g

pasta miso sója Hatcho 400g


EAN: 4958325000242

kód produktu: 463007

cena s DPH: 145 Kč/ks

cena bez DPH: 126,10 Kč/ks

dostupnost: na dotaz

hmotnost: 400 g

Bezlaktózová dieta Bezlaktózová dieta
Bez přidaného cukru Bez přidaného cukru

Rostlinné Rostlinné

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení: Sójové boby (54%), voda, mořská sůl (10,5%), pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 963 kJ/230 kcal. Bílkoviny: 18,2 g. Sacharidy: 16,7 g. Tuky: 10,5 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): sodík 4300 mg

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Alergeny: Sója, ječmen.