Adresa:
DEJSIBIO s.r.o.
Nám. Svobody 1373/11, 586 01 Jihlava
Horní 181, 580 01 Havlíčkův Brod

Telefon:
(+420)  725 179 312
(+420)  725 171 199

Provozní doba:
Po – Pá 7:30 – 17:30
So 9:00 – 12:00

Extrakt z grapefruitových jader je účinný přípravek pro hubení bakterií a choroboplodných zárodků. Zpomaluje jejich další množení a tím také léčí. Dle výsledků laboratorních testů je účinnou blokádou růstu mikroorganismů jako jsou: Streptococus beta hemolitický, Candida albicans, Klebsiella pneumoniace, Staphylococus aureus, Trichophyton mentagrophytes a rubrum a již ve velmi nízkých koncentracích (0,1%). Extrakt z grepových jadýrek Vám ve vaší domácnosti s velkou pravděpodobností nahradí mnoho jiných přípravků. Jeho použití je opravdu širokospektré a měl by být součástí každé domácí lékárničky.

Na našich prodejnách Vám ho nabízíme hned ve dvou formách. Extrakt s glycerinem od firmy Nobilis Tilia a tinkturu od firmy Naděje, kde je extrakt z grepových jader v alkoholu.

Tipy na použití:

Základní vnitřní užití:

Po protřepání, 15 kapek 2x denně

Antiseptické výplachy úst, afty a kurděje: 

kloktejte 3x denně 5 kapkami rozpuštěnými ve sklenici vody.

Opary a puchýřky na rtech: 

Několikrát denně potírejte směsí 1 polévkové lžíce rostlinného oleje a několika kapek extraktu. Přípravek nechte působit přes noc.

Zuby a dásně: 

působí proti zubnímu kazu, bolesti zubů, k dezinfekci, při zánětech dásní.

Nos a dutiny:

 Nikdy nepoužívejte neředěný extrakt! Rozmíchejte 3 kapky v 50ml vody a několikrát denně si vytírejte nosní dutinu pomocí vatové tyčinky.

Bolesti v krku, kašel, chrapot: 

kloktejte naředěný extrakt několikrát denně

Lupy, svědění pokožky hlavy: 

2- 3x týdně omyjte vlasy a pokožku běžným šamponem s 5-10 kapkami extraktu.

Vši:

Používejte šampon s extraktem v poměru 1:1. Smíchejte s vodou a dobře vmasírujte, pak zakryjte vlasy igelitovou folií a nechte 20-30 minut působit. Pozor, ať směs nepronikne do očí. Pečlivě omyjte.

Akné, nečistá pleť, trudovitost:

 na navlhčený obličej naneste 5 kapek extraktu a vmasírujte, nechte chvíli působit, pak obličej dobře omyjte a zlehka osušte.

Dezinfekce pokožky: 

naředěný extrakt lze použít na odřeniny, škrábance, kožní vyrážky, lupénku, pásový opar, ekzémy, kousnutí od klíšťat a pijavic, hmyzí štípnutí, bradavice, puchýře.

Použití v domácnosti: 

extrakt lze přidávat jako dezinfekci do vody, používané k úklidu, praní prádla, zalévání květin, ke zvlhčování vzduchu nebo do bazénů a saun.