Recepty

Naše recepty pro zdraví i radost z vaření…

Pokud máte nějaký výborný vlastní recept, neváhejte a pošlete ho na dejsibio@dejsibio.cz , rádi jej zveřejníme na našem webu…
Polentové gnocchi s rajčatovou omáčkou a BIO masem
Polentové gnocchi s rajčatovou omáčkou a BIO masem
Polentové gnocchi s rajčatovou omáčkou a BIO masem Ingredience na 4 porce Doba přípravy 30 min, doba pečení a vaření dalších 30 min Suroviny: Omáčka: 500 g kuřecích BIO…
Základní recept na pečenou dýni
Základní recept na pečenou dýni
Hned na začátek doporučujeme vybírat si dýně v BIO kvalitě, protože všechny důležité živiny, kvůli kterým je dýně Hokkaidó tak žádanou, se schovávají právě ve slupce. …
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s červenou čočkou   Ingredience na: 6 porcí Doba přípravy: 30 min Suroviny: 500 g pečené dýně 150 g červené čočky, loupané, půlené 1 větší…
Dýňové rizoto se šalvějí
Dýňové rizoto se šalvějí
Zahřeje na těle i na duši. Může být vegetariánským pokrmem, po přidání kuřecích nudliček potěší i masožravce. Jeho příprava je snadná a rychlá, pokud víte…
Krémová česnečka z pečeného česneku
Krémová česnečka z pečeného česneku
Suroviny na 4 porce Doba přípravy 10 minut,  pečení 1 hodina, vaření 50 minut Ingredience: 5 palic BIO česneku, 5 lžic BIO olivového oleje, 6 lžic másla, 1 pórek…
Mrkvový dort
Mrkvový dort
Suroviny na 8 porcí Doba přípravy přibližně 3 hodiny Ingredience: Těsto: 4 vejce,  1 hrnek oleje (i olivový ),  1 hrnek třtinového cukru, 1 lžička vanilkového extraktu…
Dýně Hokkaido s fazolkami azuki
Dýně Hokkaido s fazolkami azuki
Dýně Hokkaido s fazolkami azuki   –          3 cibule, nakrájené na půlměsíce –          5 stroužků česneku, nakrájených na jemno –          Bio olivový nebo avokádový olej…